Auton päältäpesu

Auto pestään hellävaraisesti ulkoapäin juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kaikki pesut sisältävät esipesun, käsinpesun hellävaraisella mikrokuitukintaalla, vanteiden pesun ja kuivauksen pehmeillä mikrokuituliinoilla ja paineilmalla. Tarvittaessa tehdään esimerkiksi pien-ja raudanpoisto.

Hinnat alkaen 30€.

Myllytys

Myllyttämällä saadaan maalipinnasta pois esim. vääränlaisten pesumenetelmien ja lumiharjan aiheuttamat naarmut. Näin auto saadaan kiiltäväksi ja väri yhtä kirkkaaksi kuin uutena.
Samalla saadaan myös maalipinnan suojatuotteelle paras mahdollinen tartuntapohja.
Myllytysten hinnat ovat täysin tapauskohtaisia, kysy tarjous!

PPF-kalvotus

PPF-kalvo on ohutta ja läpinäkyvää kalvoa, jolla saadaan tehokkaasti ja huomaamattomasti suojattua kaikkia auton pintoja. Useimpia käyttökohteita on esimerkiksi takakontin lastaussuoja, ajovalot ja ovenvälit.

Kysy tarjous!

Sisusta

Meiltä hoituu niin kevyet kuin myös laajemmatkin sisustan putsaukset. Voit kysyä ihan tavallista imurointia ja pölyjen pyyhkimistä tai vaikka penkkien pesua ja pinnoitusta. Esimerkiksi naarmuiset koristelistatkin voidaan myllyttää kiiltäviksi tai vaikka teipata ne toisen värisiksi, ihan mitä vain sinulle tulee mieleen! Sisustan puunaukset alk. 50€.

Pinnoitus

Käytämme maalipinnan suojaukseen mm. Korrek Pro Suomessa valmistettuja kestopinnotteita. Näillä saadaan autoosi useita vuosia kestävä suoja, joka korvaa kokonaan perinteisen vahauksen. Pinnoitetun auton pesu on helppoa, pinta on kiiltävämpi, se hylkii vettä ja se kestää vahvatkin liuotinpesuaineet.

  • Korrek Pro Ceramic TFC Cure alk. 490€ (kesto 4-5v)
  • Korrek Pro Ceramic TFC ProQuartz alk. 350€ (kesto 2-3v)
  • Korrek Pro Ceramic TFC Nanoseal 4K alk. 200€ (kesto 1-2v)

Teippaus

Mikäli autosi nykyinen väri ei miellyttä, voimme teippaamalla vaihtaa sen väriä. Myös auton osittainen teippaaminen on mahdollista, suosittuja teippauksia onkin esimerkiksi katon, peilinkuorien tai auton kromilistojen teippaus. Teippaukset hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.